Hogyan működünk?

- Az étterembe minden nap egy Ön által választott időpontban megérkezik a következő napra szükséges tálalóeszköz mennyiség, és ezzel egyidőben a koszos tálalóeszközök elszállításra kerülnek.

- Együttműködésünk kezdetekor mi biztosítjuk az Önnek szükséges plusz tálalóeszközöket, hogy a tálalóeszközök teljesen lefedjék a napi szükségletet. Önnek nem kell plusz tányérokba beruháznia.

- Tányérjaik ezáltal nem forgóeszközök, hiszen minden nap az egész napra szükséges tálalóeszköz tisztán, dobozokban nyitásra az étteremben lesz. A dobozok nem foglalnak nagyobb helyet, mint az eddigi mosogatáshoz szükséges hely.

- A használt tányérok koszosan a dobozokba egyből visszakerülhetnek, csak a nagyobb ételmaradékokat kell eltávolítani. Az étteremben  semmiféle mosogatást nem kell végezni.

- Mi ezeket a koszos tányérral teli dobozokat minden nap az Önöknek megfelelő időpontban elszállítjuk, ezzel egy időben tisztára cseréljük. Mosogatógépre, mosogatószemélyzetre, annak keresésére és pótlására egyáltalán nincsen szükség.

Milyen átalakításra van szükség?

Lényegében semmilyenre.
Az egyetlen változás, amire fel kell készülni, hogy a tálalóeszközöket használat után nem a mosogatóba, vagy áztatóba kell helyezni, hanem - a nagyobb ételmaradékok eltávolítása után -, az általunk biztosított tárolóba. Áztatásra vagy előmosásra nincs szükség.